Team-informatie

Training:

Dag Tijd Trainer(s) Veld Kleedkamer Opmerkingen
Dinsdag 18.45 - 19.45 Coerver Coaching E Dit seizoen traint de Onder 13 lichting onder begeleiding van een hoofdtrainer van Coerver Coaching. De hoofdtrainer zet verschillende oefeningen uit start de training met een collectieve techniek oefening. Ieder team dient zorg te dragen voor een assistent trainer of begeleider voor de oefeningen. De gediplomeerde hoofd trainer verzorgt dus de inhoud van de training en ondersteunt de begeleiders. In het begin van het seizoen ( donderdag 17 september ) en halverwege het seizoen organiseert Coerver Coaching een “Train de Trainer” training voor alle trainers en begeleiders. Noteer deze datum vast in uw agenda, exacte tijden en indeling volgen een augustus.
  • E
  • Dit seizoen traint de Onder 13 lichting onder begeleiding van een hoofdtrainer van Coerver Coaching.
    De hoofdtrainer zet verschillende oefeningen uit start de training met een collectieve techniek oefening. Ieder team dient zorg te dragen voor een assistent trainer of begeleider voor de oefeningen.

    De gediplomeerde hoofd trainer verzorgt dus de inhoud van de training en ondersteunt de begeleiders.

    In het begin van het seizoen ( donderdag 17 september ) en halverwege het seizoen organiseert Coerver Coaching een “Train de Trainer” training voor alle trainers en begeleiders. Noteer deze datum vast in uw agenda, exacte tijden en indeling volgen een augustus.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!