DEM Clubcard - R.K.V.V. DEM

DEM Clubcard

Ons kassa systeem in het Paviljoen is geleverd door Twelve. Het is een simpel en gebruiksvriendelijk systeem. Met de introductie van het nieuwe kassa systeem introduceren wij ook de DEM Clubcard. Met deze pas kun je vanaf nu nog makkelijker afrekenen.

De DEM Clubcard heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar DEM, je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind).

Afrekenen aan de bar kan op twee manieren:
  • Met je gewone PIN-pas;
  • Met de Clubcard (met voldoende saldo).
Het ‘opladen’ van de Clubcard kan:
  • Thuis met iDEAL via www.mijnkniponline.nl (minimaal 10 euro): je hebt een aparte mail ontvangen met je inlognaam (uitleg verderop op deze pagina)
  • In de kantine met je eigen bank PIN-pas (elk bedrag)
  • Via de KNIP app, door je pas en rekening te koppelen aan de app.
Hier alleen pinnen
Hieronder vind je antwoord op de meeste vragen rondom de Clubcard:

Hoe werkt betalen met de DEM Clubcard?
Voor de administratieve afhandeling heeft DEM een overeenkomst gesloten met Twelve. Zij zijn leverancier van ons nieuwe kassasysteem in de kantine en beheren de BackOffice van de betaalfunctie van de Clubcard.

De Clubcard is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij DEM aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt.

Bij een Clubcard betaling heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen wordt de Clubcard op de kaartlezer gelegd, dat is alles. Als er onvoldoende saldo op de kaart staat kan de betaling omgezet worden in een PIN-betaling.

Hoe activeer ik mijn Clubcard?
Voor je met de DEM Clubcard kan betalen, dien je de DEM Clubcard te activeren door deze op te waarderen met een saldo. Je Clubcard is gereed voor gebruik zodra er saldo op staat.

Hoe kan ik saldo laden op mijn Clubcard?
Dat kan aan de bar in de kantine of via internet (iDEAL). In het eerste geval betaal je met je PIN-pas en wordt het bedrag direct op je Clubcard gezet. Om je Clubcard via internet op te laden ga je naar www.mijnkniponline.nl en log je in op je persoonlijke pagina. Om veiligheidsredenen heb je een loginnaam en wachtwoord nodig die je in een aparte e-mail ontvangt. Met iDEAL moet het op te waarderen bedrag minimaal 10 euro en maximaal 200 euro zijn.

Kan ik met mijn Clubcard ook ergens anders betalen?
Nee, met het tegoed op je Clubcard kan alleen bij DEM worden afgerekend.

Kan er saldo worden teruggestort of uitgekeerd?
Saldo wat op de Clubcard staat kan alleen worden teruggestort op een bankrekening bij beëindiging van het lidmaatschap. Stuur een e-mail naar clubcard@rkvvdem.nl met al je gegevens, pasnummer en banknummer.

Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?
Bij het afrekenen wordt het actuele saldo op het LCD-scherm/klantendisplay aan de klantkant getoond. Je kunt ook om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt degene achter de bar ook vragen om op “Saldo” te drukken en de pas op de paslezer leggen. Het saldo wordt dan getoond.

Een andere mogelijkheid is inloggen op www.mijnkniponline.nl. Deze site is te bereiken via elke mobiele telefoon, tablet of computer. Op deze site kan je je saldo en gebruikte consumpties inzien, gegevens wijzigen en je pas opwaarderen middels iDEAL. Bovendien is het mogelijk om:
  • Rekeningen te koppelen, dat wil zeggen dat bijvoorbeeld alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen;
  • Log-ins koppelen, de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit 1 log-in (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal kopen).
Als je een of beide opties wilt activeren, graag een mail met wens en de betreffende pasnummers naar: clubcard@rkvvdem.nl.

Wat doe ik als ik het niet eens ben met een saldo-afboeking?
Het is mogelijk om een transactie te corrigeren. Dit kan alleen gebeuren door de penningmeester. Stuur een e-mail met je gegevens en je vraag naar: clubcard@rkvvdem.nl.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Na inloggen op www.mijnkniponline.nl kun je onder de menuoptie ‘Instellingen’ en ‘Mijn gegevens’ je gegevens wijzigen.

Ik heb geen e-mail met inlognaam ontvangen, wat moet ik doen?
Per e-mail ontvang je de benodigde inloggegevens. Indien je geen gegevens hebt ontvangen, of je e-mailadres niet bekend is bij de Club, stuur dan een e-mail naar clubcard@rkvvdem.nl.

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing en ben ik dan mijn saldo kwijt?
Blokkeer je Clubcard zo snel mogelijk. Na inloggen op www.mijnkniponline.nl kan je onder de menuoptie ‘Blokkeren’ meteen de desbetreffende clubcard blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder misbruik zou kunnen maken van je Clubcard.

Wat moet ik doen indien mijn Clubcard niet werkt?
In dat geval stuur je een e-mail naar clubcard@rkvvdem.nl.

Hoe kom ik aan een nieuwe Clubcard?
Een nieuw pas kan aangevraagd worden bij clubcard@rkvvdem.nl. Een nieuwe pas kost 2 euro. De nieuwe pas zal automatisch worden geactiveerd.

Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een Clubcard aanvragen?
Ja, dat kan deze is aan te schaffen á 2 euro in de kantine.


Hoe zit het met de DEM Clubcard voor minderjarige leden?
Voor ouders/verzorgers van minderjarige leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de DEM Clubcard voor hun kind te voeren. Hiermee kun je de uitgaven limiteren.

Is er een DEM Clubcard voor teams?
Ja, dat kan deze is aan te schaffen á 2 euro in de kantine.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!