Club van 100 - R.K.V.V. DEM

Club van 100

R.K.VOETBALVERENIGING DEM BEVERWIJK - CLUB VAN 100


Opgericht 1 januari 1989
BANK: ING REKENING NL 75 INGB 0006 7392 97 BEVERWIJK

Beste sportvriend(in),

De Club van 100 bestaat al meer dan 25 jaar en wat doet die club? Welnu, in een paar regels zullen wij je dat proberen uit te leggen.

De Club van 100 bestaat uit diverse leden, zowel bedrijven, zzp'ers, maar ook particulieren, die per seizoen € 50,- (of meer) doneren om naast de sportieve activiteiten van de jeugd, andere leuke activiteiten mogelijk te maken. Hierbij noemen we het Sinterklaasfeest, de Penaltybokaal, de (kinder) attracties op de DEM Familiedag, pupil van de week en bijdragen ten behoeve van team uitjes en/of seizoenafsluiting. Het meeste geld gaat naar de huur van zwembad en sporthal bij Heliomare om de allerkleinsten tijdens de winterstop lekker te laten zaalvoetballen en zwemmen.

Klik hier om je aan te melden als lid

De Club van 100 is er alleen voor de jeugd. Onder deze jeugd wordt verstaan, zowel jongens als meisjes, in totaal 600 jeugdleden.

De leden van de Club van 100 zijn welkom op de gecombineerde sponsor-/vrijwilligersavond, die R.K.V.V. DEM jaarlijks organiseert. Vaak is op deze avond een spreker en wordt het omlijst met muziek en een hapje. Echt een avond om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Standpunt van de Club van 100 is wel, dat dit financieel niet ten koste gaat van het geld voor de jeugd.

Je leest het goed, er zijn genoeg activiteiten en wij hopen hierbij dat bovenstaande een duidelijker beeld geeft in het doen en laten van de Club van 100. Mocht je toch nog meer inlichtingen wensen of wil je je aanmelden als lid, dan is dat altijd mogelijk. Je kunt je dan wenden tot één van de bestuursleden.

Voorzitter Henny Post clubvan100@rkvvdem.nl / 06 - 2306 5698
Secretaris Gerard Welp  gerard.welp@hotmail.com
Penningmeester Frank van der Steeg  


Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen:


Klik hier om je aan te melden als lid

Met vriendelijke sportgroet.

CLUB van 100 van R.K.V.V. DEM

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!