Nieuws over het meidenvoetbal bij DEM - R.K.V.V. DEM

Nieuws over het meidenvoetbal bij DEMWitte Leeuwinnendag bij DEM zeer geslaagd

18 mei 21:15  Maar liefst 53 meiden in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar waren op zondagochtend 16 mei aanwezig op het prachtige hoofdveld van voetbalvereniging R.K.V.V. DEM uit Beverwijk. Hans de Winter van Telstar was met maar liefst 7 speelsters aanwezig uit het beloftenteam van de Telstar vrouwen. Leroy Krind verzorgde namens DEM een techniektraining. Ondanks de regen waren er heel veel blije en tevreden gezichten te zien aan het eind van deze dag.meer »


Vince Taskin is ‘Vrijwilliger van de Maand’-februari

2 februari 17:00  DEM is gestart met de Vrijwilliger van de Maand. De eerste keuze is door onze DEM-Vrijwilliger van het Jaar – Ruud van den Booren – gemaakt en die kwam uit bij Vince Taskin. Vince mocht uit een lange lijst met vragen er 5 uitkiezen om te beantwoorden. Hieronder vind je het korte vraaggesprek terug. Vince: van harte gefeliciteerd en aan jou de keuze voor de volgende Vrijwilliger van de Maand – maart’. meer »


Meidenteams O11-1 en O13-1 vieren nu al kampioenschap

26 januari 14:00  De twee meidenteams MO11-1 en MO13-1 zijn gepromoveerd naar respectievelijk de Hoofdklasse en de 2e Klasse. meer »


DEM meiden ontvangen €1.380,- van Schipholfonds

25 juni 7:30  Op zaterdag 11 Juni 2016 werden wij met Fleur, Lynn, Anna en Bo verwacht bij de uitreiking van de prijs van het Schipholfonds.meer »


DEM-vriendinnendag woensdag 30 maart 16.30 uur

25 maart 10:00  Het vrouwen- en meisjesvoetbal is de snelst groeiende sport in Nederland en hard op weg de grootste teamsport voor vrouwen te worden. Ook bij DEM groeit de meidenafdeling hard, maar we kunnen nog wel versterking gebruiken!meer »


DEM verder met besturen voor vrouwen- en herenvoetbal

21 januari 18:15  Onder het Algemeen Bestuur (AB) van DEM vallen voortaan twee aparte voetbalbesturen: eentje voor Vrouwenvoetbal en eentje voor Herenvoetbal. Met de onstuimige groei van het meisjes- damesvoetbal is een apart bestuur gerechtvaardigd. Het vrouwenvoetbal is al enige tijd de snelst groeiende teamsport onder de jeugd. Op dit moment is één op 10 voetballers van het vrouwelijk geslacht. meer »


This is our game too!

9 september 16:30  Meidenvoetbal bij DEM? In The Game!meer »


Wedstrijdkleding ruilen bij DEM

23 augustus 12:00  Alle DEM-spelers hebben de afgelopen dagen hun door ING gesponsorde wedstrijdkleding ontvangen. Bij enkele teams is ment tot de ontdekking gekomen dat de shirts te groot of te klein zijn. meer »


Bericht voor elftalbegeleiders DEM-teams

21 augustus 14:30  Alle DEM-leiders worden verzocht om zich op zaterdag 22 augustus te melden in de radiokamer voor het ophalen van de spelersmap en het invullen van het wedstrijdformulier. Ook leiders van de uitspelende teams wordt verzocht zich voor vertrek even in de radiokamer te melden.meer »


Leiders kunnen kledingtassen ophalen

17 augustus 16:45  Elftalbegeleiders van de diverse DEM-teams kunnen vanavond of vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur de nieuwe kledingtassen ophalen. meer »


DEM-2 zaterdag steunt spinning-marathon 'Ons Huis'

9 juni 13:30  Bij De Vuurlinie wordt op 9 augustus een spinning-marathon voor bewoners van het logeerhuis Ons Huis in Heemskerk georganiseerd. Gehandicapte kinderen kunnen hier logeren zodat hun ouders even kunnen uitblazen. Door bezuinigingen van de overheid dreigt Ons Huis te moeten sluiten. Vele sporters, onder wie DEM-2 zaterdag, gaan daar een stokje voor steken. Wie doet er nog meer mee? meer »


Met je kampioensteam naar de Johan Cruijff Schaal

3 juni 17:15  Alle kampioensteams én/of bekerwinnaars krijgen van de KNVB de kans om naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal te gaan. Deze op zondag 2 augustus (18.00 uur) in de Amsterdam Arena te spelen wedstrijd is genoemd naar Nederlands beste voetballer ooit: Johan Cruijff. meer »


Meiden A1 wint toernooi bij HSV

3 juni 12:15  En dat niet alleen, ook maken zij een fantastisch video verslag over deze dag.meer »


DEM meiden naar Telstar - Ajax

14 mei 12:00  Met de meisjes van DEM E10M + meisjes die volgend seizoen gaan meedoen naar Telstar - Ajaxmeer »


Meidenvoetbal bij DEM

16 april 21:45  Meisjes hebben in korte tijd het Nederlandse voetbal veroverd. Op onze velden en in ons paviljoen zijn ze niet meer weg te denken, maar dit is nog maar het begin.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!