Word lid

Wil je lid worden van DEM? Of wil je je zoon of dochter aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in. Gewoon een keer meetrainen mag uiteraard ook altijd! Stuur een mail naar ledenadministratie@rkvvdem.nl.

Let op!
  • Inschrijving is pas definitief als je de inschrijving hebt ingeleverd of opgestuurd.
  • Zie de informatie die je krijgt in de e-mail na invullen van dit formulier.
  • Alleen invullen van dit online formulier is NIET voldoende.

Aanmeldingsformulier R.K.V.V. DEM


Persoonsgegevens:


Adresgegevens:

Je machtigt R.K.V.V. DEM om de contributie, bijdrage voor het Kledingfonds (€15,00), vrijwilligersdienstbijdrage en, indien van toepassing, de selectiebijdrage en boetes, opgelopen tijdens wedstrijden, automatisch af te schrijven van onderstaande rekening. De contributie wordt aan het begin van het seizoen éénmaal per jaar geïncasseerd. Bij aanvaarding lidmaatschap, ga je de verplichting aan om de contributie over het gehele verenigingsjaar (1 juli t/m 30 juni) te betalen. Bij tussentijdse opzegging wordt je niet van deze verplichting ontheven. Als lid van DEM heb je kennis genomen van het reglement Normen en Waarden welke vanaf de website is te downloaden en zal je hiernaar handelen. Als lid van DEM heb je kennis genomen van het privacybeleid welke vanaf onze website is te downloaden en ga je hiermee akkoord.

N.B. Bij betaling door het jeugdfonds wordt de aanmelding pas in behandeling genomen, nadat het factuurverzoek van het Jeugdfonds is ontvangen.

DEM biedt jou -indien mogelijk- de optie aan om op zaterdag of zondag te gaan voetballen.

Heb je aanvullende informatie? Zoals bijv. voorkeur team, alternatief faktuuradres, samenspelen met, extra telefoonnummer, extra emailadres? Laat het ons weten!

Je ontvangt per mail het ingevulde formulier. PRINT het formulier, ONDERTEKEN het en deponeer het formulier in de brievenbus van de ledenadministratie. Adres staat in de e-mail.
Alleen invullen van dit online formulier is NIET voldoende!


 


 

Zonder pasfoto kan de aanmelding niet in behandeling worden genomen.

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!