Word lid - R.K.V.V. DEM

Word lid

Wil je lid worden van DEM? Of wil je je zoon of dochter aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

VOORWAARDEN:
RKVV DEM is een vereniging die draait op de inzet van vrijwilligers om elke zaterdag te kunnen voetballen. De vereniging doet zijn uiterste best om voor elk team een trainer, leider of scheidsrechter te regelen.  Indien er niet genoeg vrijwlligers zijn om alle taken in te vullen zal er een beroep worden gedaan op de ouders. Daarom willen wij vooraf duidelijk maken dat er van elke ouder bij RKVV DEM verwacht kan worden dat er op enig moment een teamtaak opgepakt moet worden. 

Let op!
  • Inschrijving is pas definitief als je de inschrijving hebt ingeleverd.
  • Zie de informatie die je krijgt in de e-mail na invullen van dit formulier.
  • Alleen invullen van dit online formulier is NIET voldoende.
  • Bij aanvang van het seizoen 2023-2024 vraagt DEM inschrijfkosten, welke bij inlevering formulier dient te worden voldaan. Inschrijfkosten bedraagt € 25,00. Betaling kan contant of via PIN plaatsvinden.
  • Voor de volgende geboortejaren is geen inschrijving meer mogelijk: 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012, 2014

Aanmeldingsformulier R.K.V.V. DEM


Persoonsgegevens:


Adresgegevens:

Zonder pasfoto kan de aanmelding niet in behandeling worden genomen.

Je machtigt R.K.V.V. DEM om de contributie, bijdrage voor het Kledingfonds (€15,00), vrijwilligersdienstbijdrage en, indien van toepassing, de selectiebijdrage en boetes, opgelopen tijdens wedstrijden, automatisch af te schrijven van onderstaande rekening. De contributie wordt aan het begin van het seizoen éénmaal per jaar geïncasseerd. Bij aanvaarding lidmaatschap, ga je de verplichting aan om de contributie over het gehele verenigingsjaar (1 juli t/m 30 juni) te betalen. Bij tussentijdse opzegging wordt je niet van deze verplichting ontheven. Als lid van DEM heb je kennis genomen van het reglement Normen en Waarden welke vanaf de website is te downloaden en zal je hiernaar handelen. Als lid van DEM heb je kennis genomen van het privacybeleid welke vanaf onze website is te downloaden en ga je hiermee akkoord.

Heb je aanvullende informatie? Zoals bijv. voorkeur team, alternatief faktuuradres, samenspelen met, extra telefoonnummer, extra emailadres? Laat het ons weten!

Je ontvangt per mail het ingevulde formulier. PRINT het formulier uit, ONDERTEKEN het en lever het in bij het wedstrijdsecretariaat in het paviljoen van rkvv DEM.


Formulieren zonder betaling worden niet in behandeling genomen.


 


 

Zonder pasfoto kan de aanmelding niet in behandeling worden genomen.

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!