Mini-pupillen - R.K.V.V. DEM

Mini-pupillen

Bij de mini-pupillen (JO7) gaat het echte voetbal beginnen, de jongens en meisjes van 6 jaar oud spelen vanaf begin september 4 tegen 4 in een interne landencompetitie. Afgelopen seizoen was het een enorm succes om de spelers in de speciale landenshirtjes te zien voetballen. Wil jouw zoon of dochter ook meedoen? Lees dan verder.

Plezier staat voorop

Mini-pupillenvoetbal bij DEM gaat voornamelijk om het plezier in voetbal. Spelenderwijs leren de kinderen samen te voetballen. Iedere zaterdagochtend is er een landencompetitie met Nederland, Brazilië, Italie, Duitsland, Ierland & Nieuw Zeeland, en er komen nog landen bij. Door op kleinere velden en in kleinere teams te spelen komen kinderen vaker aan de bal en gaan ze meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren.

Spannend

Na de winterstop wordt het nog spannender, dan spelen de mini-pupillen in een echte competitie tegen andere clubs. Om de kinderen een goede basis te geven qua voetbalopleiding worden ze getraind door een ervaren jeugdtrainer. De training is iedere woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur.

KNVB 4 tegen 4 competitie

De KNVB organiseert vanaf het seizoen 2017-2018 een 4 tegen 4 competitie. In deze vorm komen de kinderen veel aan de bal, scoren ze veel en hebben een hoge betrokkenheid bij het spel.

Aanmelden en vragen?

Voetbal zorgt voor vriendschappen voor het leven, staat voor plezier maken met vrienden en vriendinnen, geeft je kind zelfvertrouwen en laat ze groeien. Met de bal aan de voet op weg naar een nieuw avontuur. Wil jij je kind lekker laten meevoetballen bij DEM? Je kunt al direct het inschrijfformulier invullen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, gewoon een keertje meetrainen? Neem dan contact op met de coördinator van de mini-pupillen, via e-mailadres jo7@rkvvdem.nl

Klik hier om direct in te schrijven

Klik hier om direct in te schrijven

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!