DEM MO17-2 pakt de overwinning in de derby tegen SVA MO17-1

Beneluxlaan 1
1946WG
BEVERWIJK
tel. 0251-230038

In de streekderby tegen de buren uit Assendelft viel alles goed op zijn plek. Met wat “nieuwe” meiden erbij leek het puzzelstukje compleet. Een mooie combinatie van talent, hard werken en goede begeleiding zorgen voor de rest. Met mooi verzorgd combinatie voetbal werd de tegenstander met 5-0 volledig van het veld af gespeeld.

1e helft

Na de 1ste overwinning vorige week, waren de meiden gebrand op nog een overwinning. Het team was bijna compleet, scheidsrechter Thomas, grensrechter Aad, trainer Sabrina en de coaches Jeroen en Miriam waren er klaar voor. De wedstrijd begon fel, er werd fanatiek gespeeld, goed gepraat en in de 5de minuut was het raak! 1-0 door Manal. Hoppa! Er werd goed gekaatst en daar kwamen mooie acties uit. In de 20ste minuut werd het harde werken beloont; 2-0 door Manal. De aandacht verslapte niet. De achterhoede was een muur, niet doorheen te komen. In de 30ste minuut werd de bal achterin door Julia afgepakt, naar voren gewerkt, en hoppa. 3-0 door Kika! Mooie score om de rust in te gaan.

2e helft

Na de rust werd er weer geknokt en gesprint en gevochten om de bal. In de 60ste minuut kregen we net buiten de 16 een vrije trap. Wie anders dan Mila kan die nemen! En ze stelde niet teleur. Een pracht bal over de keeper, 4-0. SVA had wat kansen, maar die werden allemaal onderschept. In de 66ste minuut kwam een speler van SVA alleen op Ella af. Ella kwam goed uit haar doel en dook voor de bal, klemvast!  75ste minuut scoorde Manal weer. Wat een uitslag! Toppers. We stijgen weer een aantal plaatsen op de ranglijst.

Iedereen raakt steeds meer op elkaar ingespeeld en wordt goed gepraat in het veld. Een mooie pot voetbal!