DEM MO19-1 pakt koppositie over met mooi combinatievoetbal

Het Maalwater 4
1852RH
HEILOO
tel. 072-5332890

Ondanks het regenachtige weer ging er maar 1 wedstrijd door in Heiloo bij de meiden van HSV. Dit was ook meteen een wedstrijd die ertoe deed voor de witte Leeuwinnen. Op een regenachtig sportpark maalwater (what’s in the name) moest het deze middag dan toch echt gaan gebeuren om de koppositie ook in punten over te nemen. Deze keer zal Bo Wissink u als lezer meenemen met haar vertaling van de wedstrijd in dit verslag.

1e helft

Na een paar hobbelige schoten was ie toch echt raak in de 6e minuut. Daar was Britt die met een ijzersterk schot die de 1-0 maakte. In minuut 7 ging onze topper Tatum, niet 1 niet 2 maar 3 mensen gepasseerd alsof het niets was (Zlatan) en ze schoot de bal zo over de keeper heen het doel in.

Het team was zelfs zo goed bezig dat de tegenstander even bang werd. Onze mid mid Anouk kon de uitweg niet meer vinden en werd zo gesandwicht, maar dat kon onze Anouk niet tegenhouden. Na een klein handje omhoog ging ze gestaag weer verder met het spel

Na 22,5 minuut moest onze topper Rowena even in de wissel en mocht Emma haar kunsten vertonen. 5 minuten later mocht Fleur nog even het veld in op de plek van Anouk, en schoof Anouk door naar links. Voordat Fleur het veld in ging zei Harold nog even tegen Fleur. ‘Anouk heeft wel wat meer gezet hè dat moet je wel ff overtreffen.’

Na 39 minuten raakte Anouk en beetje verward en ging ze i.p.v. van voetballen even op turnen. Maar met deze geweldige split had ze wel even de tegenstander op de grond gejensd en kreeg die even een koekje van eigen deeg. Dit na de sandwich van een paar minuten geleden.

Volgen het team heeft onze Nathan een vloek want alle geweldige schoten van Nathan kwamen elke X net niet over de lijn van het doel.

Rust:

En met de geweldige uitspraak van Harold begon de teambespreking ‘ik sta aan de zijlijn echt te genieten’ en zelfs onze nauwkeurige Kees had maar een enkele opmerking.

2e helft

En daar was die hoor 3-0 voor DEM. Nathan had de vloek verbroken en schoot de bal perfect in de kruising. Een verdient doelpunt. Voordat de tegenstander hun ogen dichtdeden kwam onze spits Brit even de 4-0 maken. Toen was Brit even vergeten waar haar bed was en ging ze even op het voetbalveld liggen.

Ook Nina had even last van haar kater en was even vergeten dat Harold niet met het spel mee deed. Maar gelukkig was Harold na de bal van Nina ongedeerd. Na een brute aanval op Brit haar enkels kregen we net voor het fluitsignaal nog even een vrije trap en daarmee had DEM over de tegenstander heengelopen met 4-0.