Beneluxlaan 1
1946WG
BEVERWIJK
tel. 0251-230038

Deze week een thuiswedstijd tegen Spotting Krommenie. Er wordt om 7:45 verzameld en de wedstrijd start om half 9.

Het is direct in de eerste minuten al spannend. Na de aftrap creëert DEM direct een kans in de 1e minuut Er is een schot op doel… maar helaas mis.

De 2e minuut weer een kans DEM probeert te scoren, maar helaas weer naast het doel.

In de 3e minuut is het de beurt aan de tegenstander, ze zijn aan de bal en gaan richting het doel, hun eerste schot en…. Raak!

Vlak hierna maakt de tegenstander nog een doelpunt en zo beginnen de jongens de wedstrijd met een stand 0-2.

Maar nu vechten ze terug, het wordt 1-2 en daarna 2-2. Voor het einde van de time out van de 1e kwart scoort Sporting Krommenie er nog 1 en gaat DEM de time-out in met 2-3.

Even wat drinken en een bemoedigend woordje van de coach en de jongens beginnen vol strijdlust aan het 2e deel van de eerste helft.

De jongens gaan er vol in en werken hun achterstand weg met nog 3 doelpunten, de tegenstander weet er nog ook nog 1 te maken. De 1e helft wordt afgesloten met een mooie stand van 5-4.

Na de rust worden er een paar mooie acties gemaakt door DEM en gescoord, onze keeper van de 3e kwart weet alle ballen uit het doel te houden. Time out. 7-4.

Laatste 10 minuten, de tegenstander scoort maar DEM laat het er niet bij zitten en scoort direct.

Volgende doelpunt weer op deze manier, tegenstander scoort en DEM pakt de voorsprong direct terug.  Ze weten nog een extra doelpunt te scoren en zo eindigt de wedstrijd met een mooie eindstand van 10-6.

Toppertjes zijn jullie! Gefeliciteerd mannen!

En als beloning mochten jullie onder de koude douche !