DEM MO11-1 maakt gehakt van Victoria O MO11-1

1 februari 2020 9:30

Accommodatie

Onbekend

Op deze mooie zaterdagochtend in februari gingen we op weg naar het pittoreske Obdam. Helaas waren Maud, Brit, Sofie en ook Rudy niet aanwezig. Gelukkig voor de assistent trainer had Sofie de opstelling al gemaakt en een voorspelling van de uitslag opgeschreven. Het is duidelijk dat de druk op het team en de assistent hierdoor enorm was. Gelukkig waren Destiny en Demi toegevoegd aan het team waardoor we toch nog 1 wissel hadden. Je weet het nooit.

We begonnen de wedstrijd zoals altijd volop in de aanval en kregen daardoor vele kansen. Helaas door zeer goed keeperswerk ging de bal er maar niet in. Ook schoten we veel naast of net tegen de paal. Uiteindelijk kwam dan toch het verlossende 1 e doelpunt van Jayde. Vrij kort hierna scoorde ze nog een keer en mocht Isa de volgende 2 doelpunten op haar naam schrijven. De tegenstander kon niet veel verrichten tegenover onze
top verdediging bestaande uit Krissie en Irem. Sterker nog ze kwamen nauwelijks langs het sterke middenveld bestaande uit Demi, Destiny, Brit
en Isa. Daardoor had onze doelvrouw Caitlyn in de eerste helft niet veel te doen maar bleef goed op haar hoede. Voorin speelden het sterke koppel Liv en Jayde en kwam het middenveld goed mee om de voorhoede te ondersteunen. Victoria had moeite om op onze helft te komen.

In de 2e helft, met de gebruikelijke keeperswissel, was het al snel Caitlyn die uit een “ voorzet” de 5-0 maakte. Door een ongelukkige botsing kreeg
Victoria een vrije trap die op zeer mooie wijze werd ingeschoten. Na nog 2 doelpunten van Jayde mocht Isa de reeks afsluiten waardoor er
uiteindelijk 1-8 op het scorebord stond.

TOP: Het overpassen naar elkaar en het opkomen van het middenveld ging heel goed.

TIP: Zoek bij bv een doeltrap van de tegenstander i.p.v. gezellig bij elkaar te gaan staan. Zorg ervoor dat je tijdens het nemen van een penalty in Obdam
niet overschiet, waardoor het treinverkeer ontregeld wordt.

Laatste tips zijn voor de assistent coach om voor de wedstrijd de aanvoerdersband uit te delen en een overwinningsfoto te maken.