DEM MO11-1

7 - 2

Jong Holland MO11-1

21 november 2019 18:30

Donderdagavond heeft de tegenstander van de MO11-1 gezegd dat ze niet genoeg spelers hadden. Gelukkig wilde Jong Holland MO11-1 op het laatste moment tegen ons spelen. Einduitslag: 7-2 voor de Witte Leeuwinnen.

Eerste helft
Liv was goed in vorm, zij was ook de enige die in de 1e helft scoorde. Caytlyn stond op doel en Jayde had een beetje buikpijn. De tegenstander was goed aan het verdedigen daarom scoorde wij niet zo veel. Andre en Rudy vertelde dat wij niet geconcentreerd aan het voetballen waren.

Tweede helft
De 2e helft scoorde eerst Desteny, daarna Jayde, toen Liv en daarna viel er een mooie goal van Isa. Toen scoorde ik (Sofie) en daarna vielen er nog 2 doelpunten van de tegenstander en een doelpunt van Liv. Bij 1 doelpunt gaf de vader van Liv een penalty aan de tegenpartij. Andre en Rudy dachten dat het geen hands was en vroegen om een VAR. Maar Krissie had een duidelijke handsbal gemaakt en dat had iedereen gezien.

Tip: Geconcentreerd aan de wedstrijd beginnen
Top: Goed overgespeeld in de 2e helft

Door: Sofie van der Kolk