WSV 1930 MO11-1

2e klasse 1

9 november 2019 10:30

X

We moesten thuis spelen tegen WSV 1930.  Het was winderig weer en regenachtig. Het zou wel spannend worden want WSV 1930 staat op een gedeelde eerste plek in de competitie.

De eerste helft stonden we 1-0 voor door een doelpunt van Jayde maar gelijk daarna scoorde de tegenpartij 1-1: jammer! Gelukkig bleven we niet stilzitten en scoorde Jayde daarna 2-1. Helaas scoorde WSV toen nog twee keer en was het 2-3 in de rust. Rudy zei in de rust dat we mee moeten lopen met de bal: als hij voor is allemaal naar voren en als hij achter is goed mee naar achter. Na de rust scoorde Liv gelukkig 3-3. Het was heel spannend, want het was bijna tijd en nog steeds gelijkspel.  Jammer genoeg scoorde WSV nog een doelpunt en was het 3-4 voor de tegenpartij.