Wedstrijdverslag DEM MO11-2 - VICTORIA O MO11-1 door Destiny

Datum

12 oktober 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Eerst begonnen we. Met een warming up. Ik mocht vertellen wat we mochten doen in de warming up. Mijn vader was deze keer de scheidsrechter. We gingen beginnen met een aftrap nemen, we moesten tegen de club Victoria. De posities: Mila stond op doel Kayle stond achterin met Luna op het middenveld stond ik en aan de rechterkant stond Isabella en aan de linkerkant stond Ava. En in de spits stond Alica samen met Demi. In de eerste helft scoorde ik en Alica. In de rust stond het 5-2 en toen we weer veder gingen spelen met eindstand was het 14-4. Helaas verloren volgende keer beter