3e klasse 12

7 december 2019 13:15

X

We zijn er weer klaar voor. Sinterklaas is het land weer uit dus we gaan er weer voor! Zaterdag 7 december hebben we tegen SDW uit Amsterdam gespeeld. Ik speelde op het middenveld en in de spits.

Na meerdere kansen scoorde Destiny het eerste doelpunt en al snel volgde de 2-0 door Demi. We waren goed op dreef toen Destiny 3-0 scoorde. Voor de rust stonden we op 4-0. Na de rust werd het snel 5-0 maar SDW kwam sterk terug en scoorde toch nog 2 doelpunten. De uitslag eindigde met 6-2 voor DEM met als doelpuntenmakers Destiny en Demi.

We staan 2e . Volgende week de laatste wedstrijd tegen Volendam uit. Daarna gaan we voor de winterstop en genieten van de kerstvakantie.