DEM MO11-1 blijft koploper na doelpuntenfestijn in Heiloo

4 - 8

DEM MO11-1

3e klasse 03

5 oktober 2019 8:30

DEM MO11-1 heeft in de derde wedstrijd een goede overwinning geboekt in Heiloo. De meiden wisten met 4-8 te winnen en staan na 3 wedstrijden koploper.

De Foresters - DEM begint. De aftrap is genomen en DEM is aan de bal. Ze rennen meteen naar het doel en... helaas mis! Ik, Caitlyn, begon op doel. Krissie en Irem stonden in de verdediging. Destiny, Maud en Ava waren de middenvelders en Jayde en Liv stonden in de spits. Helaas kwamen De Foresters al snel op een 1-0 voorsprong. De gelijkmaker kwam vervolgens van Liv. Vervolgens vielen de doelpunten om en om. In de rust stond het 4-4 en in de tweede helft begon Sofie op doel. Na rust vlogen er alleen nog maar ballen, voor ons, in het doel van De Foresters en zo kwam de eindstand op 4-8. De doelpunten werden gescoord door: Liv, Sofie, Jayde, Ava en Destiny.

Verslag geschreven door: Caitlyn Kleijn.