0 - 17

DEM MO11-1

3e klasse 03

21 september 2019 9:15

Eerst de warming up. Destiny stond op doel maar had weinig te doen. Irem en Krissie stonden in de verdediging, op het middenveld stond Lisa en Mila en Maud. Voorin stonden Jayde en Liv. DEM nam de aftrap.  Binnen enkele minuten werd er al gescoord in de 1e helft, door Jayde. Tijdens de rust stond het 0-7.

Bijna iedereen had gescoord in de 2de helft alleen Maud, Irem en Mila moesten nog scoren. Maud scoorde als eerste in de rechter bovenhoek en Mila scoorde rechts in het midden. Toen werd het spannen alleen Irem moest nog een doelpunt maken en het lukte in de linker onder hoek. En zelf de keeper scoorde in de tweede helft. De eind score 0-17.

Groetjes,

Krissie

Top: Dat het team steeds beter met elkaar gaat voetballen.

Tips: Dat de keeper niet meer mag scoren en dat we meer met elkaar moeten voetballen