De meiden van DEM MO11-1 leveren een teamprestatie in Durgerdam

3 - 9

DEM MO11-1

3e klasse 2

9 maart 2019 10:05

Zaterdag is de mooiste dag van de week zingen Acda en de Munnik in hun liedje van All stars. DRC in Durgerdam is één van die legendarische plekken waar de film en de serie All Stars is opgenomen. Op dit veld leverde de meiden van MO11-1 een schitterende teamprestatie af door de meiden van MO11-1 van DRC met 3-9 af te drogen.

Alleen al om op het complex te komen was een heel avontuur omdat de club te weinig parkeerplaatsen heeft wegens een verbouwing. Hierdoor waren de meiden waarschijnlijk nog niet helemaal bij de les toen in de eerst minuten DRC sterk aanzetten en terecht op een 1-0 voorsprong kwam. Gelukkig was Jullia scherp en wist met een aantal katachtige reflexen een grotere achterstand te voorkomen. De meiden van DEM waren eindelijk wakker geschut en de witte machine kwam op gang. Met een aantal schitterende aanvallen over de zijkanten wisten de meiden de 1-0 achterstand vrij rap om te zetten in een 1-3 voorsprong voor DEM.

Dat een coach zijn stempel kan drukken op de wedstrijd bewees de coach van DRC dan ook gedurende de ochtend. Het schijnt dat de club extra honing in zijn thee doet zodat hij de rest van de dag nog wat aan zijn stem heeft. Onze witte leeuwinnen lieten zich niet van de wijs brengen en voetbalden vrolijk door. Het mooiste aan deze wedstrijd is dat er ook andere meiden de kans kregen om een doelpunt te scoren. Zo was het in de eerste helft Krissie Blom die een schitterende corner van Noor Baardemans binnenkant paal in het doel wist te werken. In de tweede helft was het Maud Snijders die met een verwoestend schot haar eerste doelpunt uit haar carrière wist te scoren.
Door goed over spelen, hard samenwerken en elkaar een doelpunt te gunnen was DRC niet op gewassen tegen de scoringsdrift van de witte Leeuwinnen. Aan het eind stond er dan ook een terechte 3-9 overwinning op het scorebord. Op naar de volgende wedstrijd tegen AFC MO11-2

Tip: Voor de ouders een kijkerstip namelijk All stars en voor DRC wat extra parkeerplaatsen.
Top: Elkaar een doelpunt gunnen levert uiteindelijk meer op!