Wedstrijdverslag MO11-1 uit tegen de Foresters

Datum

3 november 2018 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag spelen we onze 6e wedstrijd, uit tegen de Foresters, we mogen op het hoofdveld. De zon schijnt lekker en we hebben er veel zin in. De eerste helft goed bezig, maar er stonden kinderen heel dicht bij elkaar. We hebbende eerste 5/6 minuten goed gespeeld maar er gingen geen balen in het doel. In de rust stond het al 5-0. De tegen standers waren beter dan ons. We hebben plezier gehad en daar gaat het om. De eerste Sofie maar daar gingen ze de hele tijd in de hoek dat was irritant, maar Mayra deed haar best in de tweede helft, maar de stand werd steeds hoger (11-0) voor de tegenstanders maar we hebben ons vermaakt. Vanavond mogen we met het 1e samen het veld op en mogen we als team patat eten bij DEM.

Tip: niet naast elkaar staan en kletsen
Top: we hebben goed over gespeeld