3e klasse 3

27 oktober 2018 8:30

zelf fluiten

Wij zijn het team MO11-1. Het was onze 5e wedstrijd.
De wedstrijd was thuis en de teams waren aan elkaar gewaagt. Het was een spannende wedstrijd, ondanks het regenachtige weer. De 1e helft was het redelijk droog maar de 2e helft was er veel regen. Het was wel jammer, onze coach Rudy was er niet hij was ziek en Sofie ook. Maar gelukkig was onze 2de trainer er Andre en die heeft ons goed begeleid.
Sofie zou eigenlijk op keep gaan maar omdat Sofie er niet was ging ik op goal, en Krissie de 1e helft. Wij (DEM) hadden de 2e helft veel meer de bal. Er werd goed samen gespeeld. De 1e helft bleef het 0-0. Na de rust werd het 0-1 voor DSS gelijk daarna 1-1 en toen werd het na een lange tijd eindelijk 2-1 voor ons en gelijk erna 3-1 na 5/6 minuten werd het alweer 4-1 toen probeerde DSS op het goal van ons (DEM) te schieten, maar onze held Mayra pakte toen de bal net op tijd af en scoorde!! Toen stond het 5-1 voor DEM!!!!
En toen werd er gefloten de wedstrijd was voorbij en we hadden GEWONNEN!!
De goals zijn gemaakt door:1e Noor 2e Isa 3e Noor 4e Thalita 5e Mayra. Onze aanvallers en verdediging was ook weer super sterk het hele team heeft het goed gedaan.  Dit was mijn verslag

Tip:als wij de bal hebben maak het veld GROOT. En als de tegenstander de bal heeft KLEIN
Top: Goed overgespeeld, goed op jullie positie gelet en zeer goed verdedigt.