Hattrick van Martijn Kuijs wijst DEM de weg naar de finale

4 - 0

VOC 1 (zon)

hoofdklasse/1e klasse 3e ronde

10 juni 2018 14:00

Na het eerste doelpunt van Jesse Arendse gaf Martijn Kuijs de DEM-familie het goede gevoel richting finale. De 4-0 overwinning was misschien wat te hoog voor een ieder die de wedstrijd heeft gezien. VOC uit 010 was zeker gelijkwaardig in grote delen van de wedstrijd. Maar de 2-0 in de 45e minuut was deze ploeg toch teveel. Na een paar moeilijke minuten na rust bleef DEM de bovenliggende partij. Verdiend gewonnen.
Zonder topscorer Rik Stals hield DEM de punten in Beverwijk.
De wedstrijd tegen VOC kunnen we nu verder vergeten en richten we onze blik op komende zondag. Hoewel het vaderdag is kan het toch zo zijn dat iedereen mee gaat naar Meppel. We zullen ons enkel moeten richten op de alles beslissende FINALE.
Met een grote supportersschare heeft ons keurkorps meer kans om de uitwedstrijd tegen MVV Alcides Meppel te winnen.
Alcides is een ploeg die in de reguliere competitie wedstrijden met grote uitslagen wist te winnen. Dus is het een ploeg die zeker gevaarlijk kan zijn voor ons aller DEM.

Verslag: Ton Limmen
Foto's: Ruud van den Booren en Elly Bouwens (meer foto's op de DEM Facebook pagina)