1 - 1

DEM JO13-3

Onder 13 zaterdag, JO13-3, 3e klasse 11

1 april 2017 11:30

Vandaag de uitwedstrijd tegen Onze Gezellen, de koploper tot vandaag. Afgelopen week prima getraind en we hebben wat recht te zetten na de wedstrijd van vorige week. De kopjes stonden prima vandaag, prima warming up en effe een goede speech vooraf. Door de blessures van Remco en Gijs moeten we wat improviseren vandaag.
We beginnen prima vandaag, meteen een goed focus en we proberen echt tot goed voetbal te komen. Het eerste kwartier is DEM de bovenliggende partij. Er zijn nog geen grote kansen geweest als Stef een vrije trap gaat nemen vanaf een metertje of 18 van de goal. Op detraining laat Stef wekelijks zien dat hij een prima schot in huis heeft, in de wedstrijd zien we dat helaas niet vaak terug. Vanaf de bank krijgt Stef de tip om het maar eens te proberen. Dat laat hij zich geen 2 keer zeggen en legt de bal nog even fijn neer. Een pegel volgt en is voor de keeper onhoudbaar. Een verdiende 1-0 op het bord.
Hierna volgt een matige fase en komt OG goed terug in de wedstrijd. DEM blijft via Jason nog wel gevaarlijk. Een afstandsschot van Jason eindigt helaas op de lat. Met een voorsprong de rust is.

in de rust de puntjes op de i gezet, er zal veel arbeid ingezet moeten worden om de 3 punten mee te nemen. De tweede helft gaat het gelijk op alleen krijgt DEM veel meer kansen dan OG. zeker 4 keer gaan we alleen op de goal af maar weten deze kansen niet te benutten. En dan geldt een oude voetbalwet. Als je niet scoort dan ........ tot de laatste minuten floot de scheids een prima pot maar wat raakte deze beste man de weg kwijt. Scheids geeft aan nog een minuut, of hij heeft een heel bijzonder klokje of hij heeft een ander doel. Jason raakt geblesseerd in een duel, wordt nagetrapt maar de scheids laat door spelen. Ruim een minuut later gaat hij toch eenspolshoogte nemen bij Jason. Er wordt niet afgefloten!!.
uitleg was blessuretijd!!! OG krijgt een corner terwijl er anders wordt gevlagd. DEM ramt alles weg wat nog een corner opleverde, we zijn inmiddels 3 minuten verder na het signaal 1 minuut van de scheid.
OG stuurt iedereen mee naar voren waardoor er een scrum ontstond die op een rugbyveld niet zou misstaan. Onze keeper wordt tegen de netten geduwd maar de scheids laat door gaan. De bal valt in de vijf en wordt door OG binnen getikt. Wat een domper, en zeker de manier waarop. 1-1.

Maar toch jongens we kunnen dit niet alleen bij de scheids neerleggen. We hadden het eerder moeten afmaken. ik ben trots op jullie, een prima partij gezien, veel inzet en de wil om te willen. De teleurstelling was mooi om te zien, dat getuigt van inzet en passie. We hadden zeker recht op de 3 punten, en die gaan we volgende keer pakken.

Bas, Stef en Jason hebben nog een verdienstelijke wedstrijd gespeeld met de 013-2.

woensdag bekeren we tegen de Kennemers 013-1 en volgende week zaterdag tegen hekkensluiter VSV.