Scheidsrechter

W. Bakker

Accommodatie

Onbekend

Vandaag op het programma de thuiswedstrijd tegen VVH Velserbroek. Uit speelde we onze slechtste wedstrijd van het seizoen en verloren we met maaar liefst 7-1. Vandaag dus wat recht te zetten. Gijs helaas nog geblesseerd, maar Tarik en Remco aanwezig en Omar ipv Gijs. De luxe van 4 wissels. het meespelen van Jim was onzeker, hij heeft het geprobeerd Maar het mocht helaas niet lukken.

Vooraf, eigenlijk vanaf donderdag al de jongens getracht scherp te krijgen omdat er nog een leuk seizoenseinde lonkt als we de wedstrijden weten om te zetten in winst. Donderdag goed getraind maar vandaag weinig scherpte in de warming up. De afspraak was meteen volle bak en kort op de man.
Maar toch weer zoals bijna iedere wedstrijd een matige start. VVH kreeg alle tijd en ruimte om lekker in de wedstrijd te komen. Ze hebben een sterke nummer 6 en een paar snelle jongens voorin. Amper 5 minuten gespeeld en we staan weer met 1-0 achter. Na dit doelpunt pakken we langzaam de draad op maar nog onvoldoende om het VVH lastig te maken. Helaas wordt een doelpunt van Mert afgekeurd wegens buitenspel. Wel moet ik zeggen dat het een puike goal was Mertje! We krijgen de betere kansen maar de spitsen missen wat scherpte. Na een goede aanval van achteruit, Iwan speelt in op Bas, Bas geeft een prima pass die uiteindelijk bij Omar terecht komt. Omar frommelt zich voor de goal en maakt de verdiende 1-1. Met deze stanD de rust.

In de rust vooral aangegeven hoe belangrijk het is dat we ballen oppakken voor de stuit, hierdoor halen we druk van de achterhoede en houden we ze weg bij de goal. Verder zullen we volle bak moeten spelen om de overwinning te pakken. De tweede helft is DEM de bovenliggende partij maar ook VVH blijft gevaarlijk. De tips uit de rust werden goed opgepakt iedere bal werd door de DEM verdediging vakkundig uit de lucht geplukt. Tevens werd er hard gewerkt voor de overwinning. Een 3, 4 tal 100% kansen werden niet benut. Maar we bleven knokken. Jason krijgt de bal goed ingespeeld maar lijet de bal te zacht af te maken. De keeper schat de bal verkeerd in, verwacht dat de bal voorlangs gaat maar via de binnenkant van paal verdwijnt de bal achter de doellijn en is het verdiend 2-1.  Hierna is het volle bak knokken om de punten op DEM te houden. En dat hebben de mannen perfect gedaan. Complimenten voor de mannen voor iedere bal wordt geknokt. De goed fluitende scheids fluit af en de overwinning is een feit.

Goede prestatie mannen. Volgende week 2 wedstrijden, woensdag naar VSV en donderdag thuis tegen Onze Gezellen.