DEM JO8-2

Onder 8 zaterdag, JO8-2, 1e klasse 2

5 november 2016 8:30

Al vroeg uit de veren naar sporting krommenie want 08.30 moesten we op het veld staan.
op kunstgras beginnen maar liever na echt gras wou de tegenstander vonden wij goed natuurlijk.
lekker op de plaatsen voetballend waren we veel meer op de helft van de tegenstander en scoorden dan ook al gauw het eerste doelpunt.
wat de tegenstander ook probeerden ze kwamen niet bij onze keeper in de buurt.
wij (dem ) waren gretig naar de bal en stormden keer op keer met mooi samenspel naar hun doel en scoorden er op los.
in de tweede helft werd de keeper ook maar gewisseld want hij had zeer weinig te doen en wou ook wel eens tegen de bal trappen, je zag ook dat hij daar zichtbaar van genoot.
ook werd er in de tweede helft wat aanpassingen neergezet in het team waardoor je andere jongens ook in de voerhoede zag aanvallen en probeerde te scoren.
Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen met 0-8 waar we allemaal tevreden mee waren.