5 - 5

DEM JO10-7

Onder 10 zaterdag, JO10-7, 2e klasse 20

8 oktober 2016 12:30

Wat een spannende pot! We begonnen vandaag met de volgende opstelling: Taha op keep, Marco en Christiaan achter, Safa en Jeromy op het middenveld en Thomas en Kick in de spits. Onze nieuwe aanwinst Kuba begon in de wissel. Na 10 minuutjes kwamen we op achterstand, maar als snel kwam Thomas met de 1-1. Omdat de tegenstander ons een doelpunt ontnam door de bal te vangen, kregen we een penalty, Kick schoot deze snoeihard in. Als snel werd het 2-2. Na rust kwam Kick met de 2-3, maar toen kakte het wat in en werd het 3-3 en 4-3. Safa kwam met de 4-4 en gelijk weer 5-4 achter.... maar toen net voor het einde kwam Safa met een prachtig schot van ver en raak!!! 5-5 en de scheids floot af. Iedereen heeft 100% gegeven, maar Safa was echt deze wedstrijd de uitblinker. Wat een energie! Christiaan stond lekker te verdedigen met onze hulp Marco. Het was een terechte eindstand!!