Scheidsrechter

zelf fluiten

Accommodatie

Onbekend

Een aantal weken geleden speelden we tegen ADO voor de beker, we speelden toen een prima pot en wonnen vrij eenvoudig met 7-2. Nu stond ADO na 2 wedstrijden bovenaan en wonnen vorige week met 9-2. Wat is er in Heemskerk gebeurd! Het zelfde team stond vandaag op het veld.

De omstandigheden vandaag zijn perfect, een mooi veld in de ochtenddauw met een heerlijk zonnetjes. Goed getraind deze week, beetje spierpijn van het planken!!. Met veel zelfvertrouwen beginnen we aan de wedstrijd. De jongens meegegeven dat we wel vanaf de eerste minuut scherp moeten zijn, dit blijft wel een aandachtspuntje. De wedstrijd begint en al snel wordt duidelijk dat we de bovenliggende partij zijn. er wordt prima gespeeld en na een paar minuten al een paar kleine kansjes gehad. ADO zet hier niets tegenover. Complimenten aan het team hoe snel zij de tips van de trainers/ leiders oppakken.
Het duurt toch nog even voor het eerste doelpunt valt. Omar scoort met een fraai schot de 1-0 en een minuutje daarna maakt Jason even fraai de 2-0. Na deze 2-0 is het eenrichtingsverkeer en levert bijna ieder aanval een kans op.  Maar het zit niet mee, meerder ballen op de lat en op de paal en een aantal mooie reddingen van de ADO keeper. Maar Jason heeft het verzier op scherp en maakt de 3-0 nog voor de rust.

In de rust even de puntjes op de i en vooral erop gehamerd om te blijven voetballen, geen pingelakties maar samenspel.
De tweede helft was een sterke helft, goed voetbalspel, vele kansen gecreëerd en mooie doelpunten. En een sterk punt vandaag is dat we geconcentreerd bleven voetballen. Top!
voor de statistieken; Jason maakt de 4-0 en 5-0 en Omar 6-0. Qua kansen hadden we zeker de dubbele cijfers mogen halen maar daar hoor je niemand over klagen.
Jongens een prima wedstrijd. Deze week weer lekker 2 keer trainen en dan gaan we zaterdag aantreden bij de Kennemers.