DEM JO8-2

Onder 8 zaterdag, JO8-2, 1e klasse 2

1 oktober 2016 9:00

Na een serieuze voorbereiding dacht ik de jongens zijn goed voorbereid en gaan er stevig tegenaan.
Na de aftrap hadden we snel in de gaten dat we nog niet helemaal wakker waren en de tegenstander snel op onze helft stond te ballen.
Na deze snelle acties werd Dem ook wat feller en ging het over en weer en kwam er een vrije trap voor Castricum die met een hard schot de leiding nam.
Dem kwam er ook een paar keer leuk uit en stond alleen voor de uitkomende keeper die net effen beter was en snel de bal naar voren speelde waardoor we 0-2 achter kwamen.
Gelukkig kwam de rust om effen op adem te komen.
Na de rust had Castricum een andere keeper waarbij wij dachten om meer kansen te krijgen.
Wat er na/in de rust gebeurde weten we nog steeds niet maar we stonden aan de grond genageld en hadden te veel respect voor de tegenstander die wel heel hard konden schieten en toch wel iet groter/ouder waren/leken.
Hierdoor werd de 2 de helft al gauw een afgang voor Dem met 0-6  een verloren wedstrijd hopen op de volgende week weer met een fris begin.
Wel werden de penalties gewonnen door Dem waardoor ze toch nog met een lekker gevoel naar huis gingen.