DEM JO10-7

Onder 10 zaterdag, JO10-7, 2e klasse 20

24 september 2016 11:30

Jongens, jongens, jongens, wat een wedstrijd!!! Wat een inzet!!!
Opstelling: Dani (keeper), Achterhoede Thomas en Geraldo, Midden Kick en Jeromy, Voorhoede Kaj en Kaya.
Ons team werd versterkt met Kaya en Kayne, jongens bedankt!! Ze hadden net zelf een wedstrijd bij DEM thuis gespeeld en zijn zo doorgereden naar Haarlem om ons te helpen.
Het score verloop: 0-1 Kaj, 1-1, 1-2 Kaj, daarna een hoekschop fantastisch genomen en bijna ingekopt door Kaj, rust, dus even de jongens oppeppen dat ze bij de les blijven. We speelden harststikke goed, maar na een doelpunt voor, verslapte het weer, waardoor de tegenstander weer kon scoren. Dus hop hop de tweede helft in. Helaas wist de tegenstander weer op gelijke hoogte te komen, dus 2-2. Maar na weer goed overspel scoorde Kaj de 2-3. En weer wist de tegenstander op gelijke hoogte te komen, 3-3.
Dus de koppies weer dezelfde kant op en er werd weer gescoord na een prachtige voorzet van Kaya door Kaj, 3-4. De verdediging met Geraldo en ook Kayne was ijzersterk, geweldig om de jongens zo te zien vechten voor de punten. En ja hoor, toen ging het lopen en werd de tegenstander omver geblazen: 3-5 (Kaj) en 3-6 (Kaj).
Geweldige wedstrijd en hartstikke leuk dat jullie zo vol lof waren over Kaj z'n doelpunten, maar zonder goed samenspel had Kaj ook niet kunnen scoren, dus deze winst hebben jullie allemaal aan het team en het samenspel te danken!!
Waar Kaj wel een beetje van baalde is dat hij een hattrick gescoord had, maar niet de wedstrijdbal mee mocht nemen. Haha!!
Dani, super ingevallen voor ons toch wel bijna vaste keeper Taha!
Thomas, Kick en Jeromy geweldig zoals jullie ook overgespeeld hebben en jullie vechtlust lieten zien. Jongens, zoals ik vorige week al zei: de tegenstander pakken, doen wij niet met woorden, maar met doelpunten!!!