Onder 17 zaterdag, JO17-2, 1e klasse 02

18 februari 2017 13:00

Nijs, B. de

Als eerste excuus voor het wat late verslag. Maar daar gaat ie dan .

Vandaag de eerste echte wedstrijd na de winterstop. Tijdens de winterstop goed geoefend met goede resultaten en alleen maar overwinningen. Zou de derde overwinning op rij in de competitie vandaag mogelijk zijn?
Met een aantal spelers erbij die eerst nog moesten invallen in Jo17-1 en met Bart er weer bij begonnen we tegen Uitgeest waarvan de eerst pot met 6-0 verloren ging.
Vanaf het begin geen super goede wedstrijd met een zeker de eerste helft af en toe een wat onzeker en mat DEM. Desalnietemin nam DEM langzaam de regie over en wisten we na 26 minuten op voorsprong te komen door Jack.
Daarna een zelfde wedstrijd verloop. Niet goed, DEM wat beter.
In de tweede helft een wat dominanter en beter DEM. Uitgeest kwam er steeds minder aan te pas. En die ene keer dat het echt nodig was , was daar Lucas natuurlijk.
Met name Niels had het op zijn heupen en nadat eerder een fantastische aanval het net niet tot doelpunt haalde was het later toch 2-0 . Niels zette hem zlef op liep door , combi met Stan en schoot hem binnen.
Vlak voor tijd was het Baran die nog fraai de 3-0 aantekende.