VVC fc JO17-1

Onder 17 zaterdag, JO17-2, 1e klasse 02

4 maart 2017 16:45

Jacobs, L.A.

Vandaag tegen VVC. De eerste wedstrijd een zwaarbevochte 1-1 met 10 man uit het vuur gesleept. We gingen van start met het idee dat we kansen hadden op drie punten en dat zou ons helemaal los maken van de onderste helft. een fors aantal jongens van ons team moest al invallen in JO17-1 . Dus helemaal op volle oorlogsstrekte waren we niet.
Maar of het daar aan lag ? Ik weet het niet. Vanaf het begin was er wel de wil maar lukte het niet. Veel jongens hadden hun dag niet en veel simpele dingen gingen mis. De opbouw, balletjes over paar metyer net iets te hard, zacvht of met een stuitje etc etc.
Hierdoor kwamen we eigenlijk nooit lekker in de wedstrijd. VVC speelde met een aantal invallers en gooide er behoorlijk wat energie tegen aan. Er leek ook wel wat irritatie te onstaan Sam en Marnik pakten een gele kaart met een tweetal forse overtredingen waarbij ze net te laat waren en de spits vaan VVC meenamen. De arme nummer 7 had daarvoor ook ook al een stevig tik van Robert te verduren gehad. DEM kreeg weinig kansen en VVC was af en toe gevaarlijk zonder te scoren dus 0-0 met rust.
Na rust enige omzettingen met de hoop op beter. Maar het wilde gewoon niet vlotten. VVC lukte het uiteindelijk wel om de 1-0 te maken . Hierna een feller DEM wat hard werkte er er alles aan deed. Maar echt uitgespeelde kansen leverde dit niet op helaas. ZO was de eerste nederlaag na drie gweonnen wedstrijden een feit.
Jongens , jammer. De instelling was er wel maar het lukte gewoon niet. Als ( hele) oud-voetballer herken ik dat soort wedstrijden wel. Je wilt wel maar je benen lijken niet te luisteren . En daarnaast wie gister AZ heeft zien voetballen weet dat het ook op dat niveau soms niet wil vlotten.

Of te wel uit je systeem zetten deze partij en volgende week HBC en er weer gewoon tegen aan !!