Eenvoudig door naar de volgende bekerronde

Kennemers (de) JO13-3

Onder 13, JO13-3, Groep 2 91

22 februari 2017 18:30

R. Zantvliet

Vanavond eindelijk weer eens wedstrijd gespeeld. Op het programma de bekerwedstrijd tegen de Kennemers. Geen onbekende tegenstander. In de najaarscompetitie wonnen we eenvoudig met 13-0.
Jim en Benji helaas niet van de partij. Omar en Abdul namen de honneurs waar. Vandaag ook de eerste wedstrijd van Remco. Het debuut van Remco is veel belovend, speelde sterk, technisch en het was zeker niet te zien dat hij voor het eerst met deze jongens op het veld stond.

Het begin van de wedstrijd was rommelig. De winterstop zit nog in de benen. Het was weer even zoeken maar naar mate de eerste helft vorderde kwamen we beter in ons spel. Het duurde tot de 23ste minuut voordat de eerste goal in het net lag. Een scrimmage voor de goal, Omar zet goed door en de 1-0 staat op het bord. Het verzet was meteen gebroken en hierna konden we ongestoord aanval na aanval opzetten. Met vlagen werd er prima gespeeld, mooie combinaties en mooie doelpunten.
2-0 Jason.          7-0 Jason
3-0 Omar.          8-0 Omar
4-0 Jason.          9-0 Jason
5-0 Abdul.          10-0 Luca
6-0 Mert.            11-0 Jarek

Het is lastig goed te blijven voetballen als er geen tegenstand meer is. Het geeft wel vertrouwen voor de voorjaarscompetitie. Zaterdag de eerste wedstrijd tegen Wijk aan Zee o13-1.