DEM MB1 komt op stoom in de tweede helft

Meisjes B-junioren zaterdag, MB1, 2e klasse D

31 oktober 2015 13:30

zelf fluiten

Prachtig herftsweer maken het voetballen vandaag erg aangenaam. Twee meidenteams waar veel speelsters elkaar kennen van school of werk. De wil om te winnen is groot, de omstandigheden zijn goed.

Wederom geen scheidsrechter en dit keer ook geen vlagger. Dringend behoefte aan mensen die een handje willen helpen bij de thuis wedstrijden!!

De wedstrijd kende twee gezichten: de eerste helft waarin we in een iets andere opstelling begonnen waardoor het op het middenveld niet goed lukte om de aanvalslinie te bereiken. Het wisselen in de verdediging zorge ook voor onrust achterin. Gelukkig scoorde Jaimy al snel en door attent keepen van Eva wisten we achterin de 0 te houden.

De tweede helft begonnen we met de vertrouwde opstelling en hierdoor ging het veel beter. Ceyda maakte een fraai doelpunt, Fay wist het net te raken en ook Britt wist te scoren. Onze doelpuntenturbo, Jaimy, prikte er ook nog twee in. Het moet daarbij gezegd worden dat ADO geen vaste keeper heeft en daardoor ook wat foutjes maakte.
In het eindspel, waar Britt de spits postie had overgenomen van Jaimy (tot grote opluchting van de ADO verdediging), wist Britt de eindscore te brengen tot 7-0. Een verdiende overwinning op een prachtige dag.

Niet altijd het beste voetbal. De combinaties zie ik graag in de volgende wedstrijd weer wat vaker, maar met veel inzet en ook veel plezier deze wedstrijd tot een goed einde gebracht!