Wedstrijdverslag zaterdag 17 oktober 2015 Competitiewedstrijd : DEM ME1 thuis KFC ME1

Competitiewedstrijd : DEM ME1 thuis KFC ME1

Vanmorgen was het vroeg opstaan voor onze meiden en de ouders. 8:30 uur begon de wedstrijd tegen KFC E1 die 1 plaats onder ons staat in de ranglijst. Met Lisa er helaas niet bij, maar wel met een nieuw talent Phileine Vertelman. Barry als scheidsrechter deed het heel goed (bedankt). We konden 8-8 spelen. De eerste helft was lastig. De tegenstander was goed en sterk in de duels. De teams gaven elkaar weinig ruimte en de kansen waren op 1 hand te tellen. Achterin stonden de meiden heel goed en degelijk te verdedigen en Skye hoefde weinig te doen. Alleen veel uittrappen wat Skye super goed kan! Vlak voor rust had Lynn een heel mooi schot op goal, helaas hield de keeper de bal tegen. De ruststand was 0-0. Tijdens de rust de meiden scherp gehouden en opgepept voor de beslissende 2e helft. We begonnen scherp en hadden de tegenstander meteen onder druk gezet. Tabassum opende de score 1-0 door goed overspelen door onze meiden. De ban was gebroken. Na 1-0 maakte Lynn een mooi doelpunt 2-0 uit voorzet van Tabassum. Vervolgens uit een slechte uittrap door keeper van KFC, reageerde Tabassum heel attent en 3-0 zat erin. Tenslotte werd een corner van Fleur door tegenstander ongelukkig in eigen goal verwerkt 4-0. De meiden hadden de tegenstander in hun zak zitten en gaven geen kans meer weg. Eindstand 4-0. Complimenten meiden en op naar volgende wedstrijd over 2 weken. Derde wedstrijd achtereen geen doelpunt tegen wat verdiensten is van het team en bovenal onze keeper, Skye. We zijn trots op deze groep meiden.