Wedstrijdverslag zaterdag 10 oktober 2015 Competitiewedstrijd : DEM ME1 thuis Alcmaria Vitrix ME1

Competitiewedstrijd : DEM ME1 thuis Alcmaria Vitrix ME1

Op deze mooie zaterdag moesten onze 10 meiden van onze E1 thuis tegen Alcmaria Victrix E1. Met een echter meiden scheidsrechter begonnen we 7 tegen 7 en weer aanvallend. Het team was hard aan het werken en veelvuldig in de aanval. We kregen veel kansen maar het lukte maar niet om een doelpunt te maken. We speelden goed naar elkaar over. De tegenstander is niet in de buurt van Skye gekomen. Uiteindelijk lukte het Lynn om de 1-0 te maken. Met deze stand gingen we ook de rust in. Na rust gingen we op de aanvallende manier van spelen door en nu lukte het wel om het doel te vinden. Tabassum 2x, Melina 2x en Fleur 2x maakte de eindstand van 7-0 compleet. Meiden goed gespeeld en weer als team hard gewerkt. Skye weer de nul gehouden. Op naar de volgende wedstrijd.