Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag zaterdag 3 oktober 2015 Competitiewedstrijd : DEM ME1 uit bij Jong Holland ME1

Competitiewedstrijd : DEM ME1 uit bij Jong Holland ME1

Vandaag hadden we belangrijke wedstrijd tegen Jong Holland uit Alkmaar. De vraag was of we aansluiting bij de kop van de ranglijst konden houden? 7 tegen 7 op een mooi kunstgras veld begonnen we goed. Na enkele minuten opende Tabassum de score, 0-1, door een prima combinatie met Fleur. Even daarna maakte Tabassum per ongeluk 0-2. Een geplande pass op Fleur belandde pardoes in de goal. De verdediging met Lynn, Veerle, Melina en bovenal de keeper Skye hielden het achterin pot dicht en gaven geen kans weg. Ruststand 0-2. Na rust hadden de meiden de opdracht om er nog 1 of 2 bij te maken. Skye was in vorm en schoot de ballen perfect uit. Na prima kansen van Lisa, Amana en Imme werd een pass van Tabassum prima afgewerkt door Fleur 0-3.Tegenstander kon geen echte vuist maken. Vervolgens maakte Tabassum 0-4 en 0-5. Vlak voor het laatste fluitsignaal maakte Lynn er na een prima duel 0-6 van. Meiden prima gevoetbald en goed gewerkt. Ik ben trots op jullie teamspirit en inzet.

Ter aanvulling dien ik nog te melden dat bij het penalty schieten Veerle en Lisa een hele mooie penalty scoorde.