Wedstrijdverslag zaterdag 26 september 2015 Competitiewedstrijd : DEM ME1 thuis tegen FC Uitgeest ME2

Competitiewedstrijd : DEM ME1 thuis tegen FC Uitgeest ME2

Op deze mooie dag moesten we spelen tegen Uitgeest. Dit team had nog maar paar doelpunten tegen gehad. Met 8 tegen 8 begonnen we de wedstrijd. Binnen 2 minuten werd de score geopend, na een bal door het midden kwam Imme alleen voor de keeper en schoot hem behendig in, 1-0. We domineerde de wedstrijd maar pas na 15 minuten maakte we 2-0. Een corner van Fleur werd afgeleverd bij Melina, die met een schot van afstand scoorde. Dit was ook de ruststand. Na de rust gingen we op dezelfde weg verder en Imme maakte 3-0. Vervolgens maakte Uitgeest 3-1. De meiden werkte allemaal het goed, verdediging en middenveld deden goede zaken en creëerde kansen en ruimte voor de aanval. Na een mooie aanval maakte Lynn de 4-1 wat ook de eindstand was. Leuke wedstrijd meiden, ga zo door.