Wedstrijdverslag zaterdag 19 september 2015 Competitiewedstrijd : DEM ME1 uit tegen St. Adelbert ME1

Competitiewedstrijd : DEM ME1 uit tegen St. Adelbert ME1

We moesten vroeg ons bed uit, 8:15 verzamelen bij DEM voor onze uitwedstrijd. Iedereen was er weer, fris en fit. Na wat regen begon de zon te schijnen op het moment dat we het veld op moesten. We konden 8 tegen 8 spelen. Het begin van de partij was aftasten, allebei hadden we vorige wek gewonnen. Na 10 minuten opende de tegenstander de score na een fraaie 1  2. Vervolgens kregen we genoeg kansen op 1-1, maar helaas maakte de tegenstander 2-0. Dit was ook de ruststand. Na rust kwamen we goed uit de startblokken. Na een doelpunt van Lynn 2-1 maakte de tegenstander nog 3-1. Toen werden onze meiden pas echt wakker. Er volgde een perfect genomen corner van Fleur die Tabassum behendig scoorde. Bij 3-2 kregen we nog genoeg kansen echter geluk was niet aan onze kant. Uiteindelijk met nog 5 minuten te gaan scoorde Lynn de verlossende gelijkmaker 3-3 via binnenkant van de paal. Dit was ook de eindstand. Meiden goed teruggeknokt en hard gewerkt. Nog altijd ongeslagen, perfect op naar volgende wedstrijd.