Wedstrijdverslag zaterdag 12 september 2015 Competitiewedstrijd : DEM ME1 thuis tegen West Frisia ME2

Competitiewedstrijd : DEM ME1 thuis tegen West Frisia ME2

Vandaag stond de 1e competitiewedstrijd op het programma. Na 3 gewonnen bekerwedstrijden moesten thuis tegen West Frisia. Met 10 meiden, waarvan 3 nieuwe aanwinsten begonnen we aan de wedstrijd. Helaas was Veerle gisteren gevallen en kon er niet bij zijn. Beterschap en tot snel, Veerle. Met 7 tegen 7 waren de eerste 5 minuten een beetje aftasten van beide teams. De coaching moest ik helaas vandaag overlaten aan vader van Melina, want ik moest de wedstrijd noodgedwongen fluiten. Na 5 minuten scoorde Tabbassum de openingstreffer. Niet lang na deze goal scoorde de nr3 van tegenstander 1-1. Na goed teamwork en veel goede doelpogingen, bal op paal, lat en naast, bleef het 1-1 tot aan de rust. Tweede helft waren we conditioneel de betere ploeg. We hadden veel doelpogingen nodig om te scoren. Maar met doelpunten van Lynn en Tabassum kwamen we op 3-1 voor. Tegenstander kwam nog even terug 3-2, door weer de nr3. Maar Lynn maakte met een fraaie treffer de eindstand van 4-2 compleet. Meiden wat goed gewerkt en op naar volgende week. Met de 3 aanwinsten van het team gaan we er een mooi seizoen van maken.