Wedstrijdverslag zaterdag 5 september 2015 Bekerwedstrijd DEM ME1 thuis SVIJ ME2

Bekerwedstrijd DEM ME1 thuis SVIJ ME2

Na een teleurstellend Nederlands elftal wat 3-0 verloren heeft van Turkije ben ik blij dat ik coach ben van een goed team. Vandaag SVIJ thuis voor de laatste poulewedstrijd voor de beker. We hadden vandaag hulp van Eva, Ella en Indy. De eerste helft begonnen we scherp. Ieder duel werd gewonnen en het was wachten op het eerste goal. Na een eigen doelpunt van tegenstander was de weerstand gebroken, Ella, Fleur, Lynn maakte een ruststand van 4-0 compleet. Voor de 2e helft gingen we anders spelen. De achterhoede ging voorin staan en de voorhoede achterin, daarnaast moesten de meiden na het aannemen van de bal proberen om na teamgenoot door te spelen. Wow wat ging dat goed Lisa, Melina en Tabbassum scoorde na goed overspelen.

Fleur maakte er ook nog 2. De score liep hoog op en bij 10-0 ben ik gestopt met tellen. Meiden wat een leuke wedstrijd waarin jullie goed met elkaar hebben gespeeld en iedere keer de bal wilde hebben. Nog een bedankje voor de scheidsrechter, vader van Skye, voor het goede fluiten. Kijk even na de stand in de poule. Nu de competitie goed starten. Meiden we hebben er zin in.