Wedstrijdverslag zaterdag 29 augustus 2015 Bekerwedstrijd DEM ME1 uit tegen DSS ME1

Bekerwedstrijd DEM ME1 uit tegen DSS ME1

De tweede wedstrijd voor de beker stond op het programma. DSS was de tegenstander. DSS had vorige week ook de eerste wedstrijd gewonnen met 3-1 dus het beloofde een leuke wedstrijd te worden. Met 10 meiden waren we bij DSS. Ella, Rika en Eva kwamen ons team versterken. 8 tegen 8 konden we spelen. We begonnen sterk en stonden al snel op 0-3 voor, door doelpunten van Lynn en 2x Ella. Vlak voor rust kwam DSS dichterbij met een doelpunt. 1-3 ruststand. Tweede helft werd het even spannend, DSS scoorde 2-3. Hierna hervatten we ons aanvallende spel. Veel kansen voorin met uiteindelijk een doelpunt van Melina wat de eindstand op 2-4 bracht. Meiden heel goed gespeeld. Fantastisch met elkaar samen gewerkt.