Wedstrijdverslag zaterdag 22 augustus 2015 Bekerwedstrijd DEM ME1 tegen Vitesse’22 ME1

DEM ME1 tegen Vitesse’22 ME1

Om 8:30 uur moesten we aantreden. Eerste wedstrijd van meiden E1. Wow wat hebben we een team.. Met 9 meiden wedstrijd tegen Vitesse gestart. We speelde 8-8. Na de warming was ik onder de indruk van tegenstander. Maar na fluitsignaal was het in het veld anders. Voorin met Tabassum, Lynn en Fleur wisten we meteen druk te zetten en kansen te creëren. Achterin stond het goed met Melisa als laatste vrouw en hulp van Veerle en op middenveld Lisa. Het debuut voor onze keeper Skye verliep probleemloos. Goed ver uitschieten ging heel goed. Halverwege eerste helft kwamen we voor met 1-0 door doelpunt van Fleur. Binnen een minuut maakte tegenstander meteen 1-1. Dit was ook de ruststand. Na rust waren de meiden aan de betere hand. We werkte hard voor elkaar, en speelde goed over. De kansen kwamen er en resulteerde in 2-1 door Tabassum en 3-1 door Fleur. We hebben heel weinig kansen weggegeven aan de tegenstander. Complimenten aan de verdedigers. Voorin goede kansen gehad en 3 doelpunten. Meiden wat een topwedstrijd 3-1 gewonnen in jullie eerste wedstrijd. Penalty’s werden goed genomen en zeker ook gehouden door Skye. Prima gedaan en kijk uit naar rest van seizoen. Eva en Rika bedankt voor invallen in ons team. Rianne beterschap en tot gauw in het team.