Uitgeschakeld na bloedstollende wedstrijd

3 - 2

DEM JO11-5

E-pupillen, E5, Groep 3 042

31 augustus 2013 11:00

DEM E5 moest vandaag om 11:00 spelen uit bij ODIN '59 E4, in de voorbereiding werd er kansloos met 6-2 verloren, hoe gaat het dit keer aflopen?

Er moest minimaal een gelijkspel behaald worden om door te kunnen gaan, maar we beginnen de wedstrijd natuurlijk met de intentie om te winnen.

We beginnen aan de wedstrijd en nog geen twee minuten gespeeld en DEM E5 komt op een 0-1 voorsprong! Milo schiet de bal richting doel, maar Bill geeft het laatste zetje en scoort. Dit is precies wat we wouden, snel op voorsprong komen en doordrukken.

Maar we voeren onze taken niet goed uit en dat betekend dat twee minuten later de 1-1 valt, Bram maakt hem af! 1-1.

Even later valt zelfs de 2-1! DEM E5 is even helemaal de weg kwijt en ODIN '59 E4 zet in twee minuten tijd de 0-1 achterstand goed in een 2-1 voorsprong, dit is een eigen doelpunt.

ODIN '59 E4 is de betere ploeg in de eerste helft, DEM E5 komt er soms uit maar komt niet tot grote kansen.

We gaan rusten met een 2-1 achterstand. Gezien het speelbeeld moet er makkelijk gewonnen kunnen worden van deze ploeg.

Na een teambespreking in de rust gaan we beginnen aan de tweede helft.

De eerste 10 minuten golft het spel op en neer, beide partijen met de best grote kansen. Het laatste kwartier gaan we risico nemen, want we moeten minimaal een gelijkspel behalen, we zetten twee verdedigers neer en een extra aanvaller, dit belooft tot een bloedstollende laatste kwartier.

Maar dan valt ook de genadeklap! In de 36e minuut komt de stand op 3-1, doelpuntenmaker is Siemen Vink die de bal in het midden van het doel scoort.

DEM E5 zet aan en zet alles op alles, ODIN '59 E4 zakt in. DEM E5 komt tot een aantal kansen! Bill krijgt de bal van Brent loopt keeper Rubén voorbij en tikt binnen! 3-2! en het wordt weer spannend!

Ook de supporters van beide kanten worden fanatieker en het wordt alleen maar spannender!

Nu kan Brent de 3-3 maken! hij loopt ook keeper Rubén voorbij maar schiet in het zijnet! Owwww!!! wat een kans op de verlossende 3-3 maar helaas!

Ook krijgt ODIN '59 E4 kansen, want het staat helemaal open achterin, Vince de keeper speelden vaak als laatste man. Gelukkig gaat ODIN '59 E4 niet goed met de kansen om en blijft het 3-2! Onder andere Julian haalt een bal van de lijn!

De laatste vijf minuten zijn aangebroken... Een corner, en Milo kopt ontzettend hard op de lat! Wat is dit pech hebben zeg!

De scheidsrechter haalt de bal op en fluit af! ODIN '59 E4 wint deze wedstrijd met 3-2 van ons (DEM E5), ODIN '59 E4 is zo gezegd wel verzekerd van groepswinst.

Al met al een goede wedstrijd gespeeld, vooral het laatste kwartier. Volgende week tegen Velsen E3, we gaan deze wedstrijd zien als een oefenduel.

Scoreverloop ODIN '59 E4 - DEM E5 3-2 (2-1)
2' Bill Bakker 0-1
4' Bram Brinkman 1-1
6' eigen doelpunt 2-1
36' Siemen Vink 3-1
42' Bill Bakker 3-2