SVIJ E3

E-pupillen, E5, Groep 3 042

24 augustus 2013 10:00

S. Prudhomme van Reine

De eerste officiële wedstrijd van het seizoen stond op het programma, we speelden tegen SVIJ E3, die in de competitie een klasse lager speelden (4e klasse). Trainer van SVIJ E3 vermelden wel dat er vier spelers van de E2 meededen dus werd het toch misschien nog een wedstrijd?

We zijn begonnen aan de wedstrijd en DEM E5 zet meteen druk, dat resulteert in de 6e minuut in een ongelofelijk doelpunt van Wouter, hij komt vanaf rechts en schiet de bal van verre afstand zo in de goal, keeper zat er nog half aan maar hij zit! 1-0 voor DEM E5. Nog geen vier minuten later en hij herhaalt het kunstje weer, ditmaal zat de keeper niet lekker die hem misschien kon houden maar toch twee wereld goals van Wouter Blok! 2-0.

Ook hadden we veel kansen, in de ploeg gekomen Brent mist twee kansen een op een. Vier minuten voor rust maakt hij het wel af, na goed tik-taki voetbal met Julian schiet hij de bal feilloos in de lange hoek, zijn eerste goal voor de E5 en het staat 3-0. Paar secondes voor rust scoort Julian met een solo de 4-0, scheidsrechter fluit af en we staan met 4-0 voor.

In de rust nog een teambespreking, er zijn altijd punten die verbeterd kunnen worden, maar het gaat ontzettend goed. We gaan met volle moed de tweede helft in.

Savinio één-tweetje met Brent en schiet hem in de goal, een goede start van de tweede helft en het staat 5-0! Nog geen minuut later precies hetzelfde, een kopie van de 5-0, samen met Brent maakt Savinio de 6-0. Bill speelt de bal op Julian, die de bal in de touwen schiet 7-0.

En nu omgekeerd Brent speelt Savinio in, die kaats terug en Brent schiet de 8-0 in! 5 minuten gespeeld in de tweede helft en vier goals gemaakt.

In de 32e minuut doet SVIJ E3 vanuit een corner wat terug, hij schiet de bal erin. Vince kan deze bal niet hebben, die een aantal goede reddingen in huis had.

In de 39e minuut komt de 9-1, Milo is de doelpuntenmaker! een assist van Savinio. Drie minuten later zet Milo een solo op en maakt hij zelfs de 10-1!! De 10 is bereikt.

Ook Wouter moet zich nog laten zien in de tweede helft, hij scoort in de 45e minuut de 11-1, een mooie solo.

Het laatste doelpunt komt op naam van Savinio Pryor, hij krijgt de bal van centrumverdediger Danelio, hij loopt zijn mannetje voorbij en tikt de laatste bal erin, de 12-1 en dat is tevens de eindstand.

De jongens hebben goed gevoetbald, we staan voorlopig eerste in de groep, 12-1 winnen is altijd lekker, vooral voor jongens die al maanden niet gewonnen hebben.

Scoreverloop DEM E5 - SVIJ E3 12-1 (4-0)
6' Wouter Blok 1-0
10' Wouter Blok 2-0
21' Brent Wester 3-0
25' Julian van Rossum 4-0
27' Savinio Pryor 5-0
28' Savinio Pryor 6-0
29' Julian van Rossum 7-0
30' Brent Wester 8-0
32' 8-1
39' Milo van Gool 9-1
42' Milo van Gool 10-1
45' Wouter Blok 11-1
48' Savinio Pryor 12-1