Kolping Boys D2

D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 51

20 april 2013 12:00

vandaag tegen Kolping Boys . Eerste wedstrijd makkelijk gewonnen dus ?
Ja het idee was dat winnen we wel even .En de eerste 10 minuten leek het daar ook op. Eindelijk op het kunstgras , prima weer  en een
 snelle 1-0 voorsprong . En daarbij  vaak prima voetbal. Echter helaas ging het daarna mis. Door een  slordigheid in de opbouw kon Kolping de 1-1 maken . Hierna zakte ons spel in en werden we slordiger. De eerste 10 minuten na rust waren zelfs even slecht. Hierna weer beter voetbal dit leverde zelfs een penalty voor ons op . Helaas gestropt door de keeper. Daarna uit een corner de 2-1 achterstand. Dat was een domper! Ondanks een fors overwicht en veel kansen in de laatste 10-15 minuten bleef het 2-1.
Tja zo zie je maar . We waren duidelijk de betewe ploeg en toch een nederlaag. Jammer ee hebben ons zelf tekort gedaan!
Zaterdag de laatste competitie wedstrijd tegen koploper Hollandia. Laten we daar dan no maar eens laten zien wat we kunnen.