Datum

13 april 2013 10:30

Accommodatie

Onbekend

OSV uit stond vandaag op het programma, met Sem weer in de gelederen reisden we af naar oostzaan. Een reisje van 25 minuten werd ruim een uur, omdat we in een file terecht kwamen. Al met al begon de wedstrijd een kwartier later.
In de eerste wedstrijd speelden we 2-2 gelijk. We waren toen beter, maar OSV speelde erg fysiek en we gaven twee goals weg.
Al snel bij aanvang bleek OSV het fysieke nog niet verleerd, maar gelukkig haddn we een zeer goede scheidsrechter die en en ander meteen corrigeerde. OSV begon beter dan DEM , zeker de eerste 10 minuten. Daarna kwamen we meer in de wedstrijd en lieten we soms aardige combinaties zien.
UIt een zeer goed opgezette aanval waren we dit keer wel in staat de eerste de beste kans te benutten 1-0.Hierna een steeds beter DEM dat zelfs de 2-0 liet aantekenen voor de rust.
Al vlak voor de wedstrijd waren we Nick al kwijt geraakt aan maag darm klachten en tijdens d eeerste helft viel ook nog eens Bart uit en met SEM net terug van een blessure, die ook nog eens aangaf pijn in de rug te hebben begonnen we met 10 1/2 man aan de tweede helft.

Helaas viel daarbij ook nog snel de 2-1 en hielden we ons hart even vast of we de winst weer niet zouden laten glippen.
Gelukkig konden we stand houden. Ondanks dat we een kleine 8 minuten zelfs  even met 10 man moesten spelen. OSV drong wel aan en was een paar keer met corners gevaarlijk. Wij kregen zelf ook nog twee hele goede kansen op de 3-1. Maar de opluchtng was toch groot toen de scheidsrechter afvloot.
Mannen keihard gewerkt en daarbij ook bij vlagen prima gevoetbald.
Nog twee wedstrijden te gaan. Eerst Kolping boys thuis. Nog een ker drie punten ?