DEM JO13-3

D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 51

6 april 2013 10:15

De titel slaat in ieder geval op het weer. Wat was het een perfect voetbalweertje, mooie temperatuur , weinig wind en zon.
Daarnaast was het voetbal er de eerste 20 minuten ook naar. DEM begon scherp, fel op de bal, goede passing , goede combinaties.We waren de bovenliggende partij. Een en ander leverde dan ook een paar kansen op. Helaas lukte het niet deze te verzilveren.
Na een kwartier werd Fortuna iets sterker en kwam de wedstrijd meer in evenwicht.
En helaas bij eigenlijk de eerste echte kans voor Fortuna wisten zij wel de goal te maken. Wij hadden het daarna even lastig door de domper van die tegengoal.
Na de rust gingen we weer voor onze kansen. Maar helaas het eerste kwartier na rust was ons slechtste deel . Fortuna was duidelijk beter, wij waren slordig en kwamen net overal te laat. De 2-0 viel al snel. Jongens zowel de 1-0 als 2-0 kregen we tegen na balverlies waarbij we niet in staat waren snel om te schakelen. Jammer. Ons slechte kwartiertje duurde nog even voort en voor we het wisten was het 4-0.
Hierna weer een wedstrijd die meer in balans was. Met voor ons nog enkele kansen en zelfs een goal 4-1 uit een penalty.
Hier bleef het bij.
Mannen de eerste 20 minuten hebben we laten zien dat we het wel kunnen. We doen ons zelf tekort door te weinig doelpunten te maken, een keer een voorsprong speelt een stuk makkelijker.