23 maart 2013 13:30

S.Alves

Jammer  maar een revanche tegen Reiger Boys zat er niet in.
Onder artctische omstandigheden met een zeer stevige koude wind was het moeilijk voetballen.
We begonnen nog wel oed en waren de eerste 10 minuten de betere ploeg met enkele kleine kansjes . In de loop van de eerste helft kwam Reiger Boys meer in de wedstrijd en hadden ze enkele goede mogelijkheden die er gelukkig niet ingingen.
In de tweede helft met de wind tegen hadden we het moelijker. De inzet en wil was er wel maar we waren erg slordig in de passing en konden niet echt meer gevaarlijk worden. We hadden geluk dat het og lang 0-0 bleef. gemiste penalty en een afgekeurde goal ( buitenspel) hielden de brilstand vast.
Helaas viel toch een wat ongelukkige 1-0 nadat we niet scherp genoeg waren in het afjagen. Hierna op zeok naar de gelijkmaker. Deze zat er ondanks veel inzet en een paar keine kansjes niet in. Vlak voor tijd werd het nog 2-0 na een counter.
Jongens jammer, blijf goed trainen dan komen de resultaten van zelf.
Daan en Julen bedankt dat jullie wilden invallen !
Tot slot nog een compliment. Ik noem in een verslag eigenlijk nooit namen maar vandaag maak ik een uitzondering.
Daan klasse gekeept man echt heel sterk, penalty gestopt en diverse goals voorkomen. Wat zuur om dan toch zo'n "lullig"doelpunt tegen te krijgen.