D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 51

9 maart 2013 11:45

R.v.Balen

Jongens om te beginnen een compliment.  Ondanks mijn kouden handen en doorweekte schoenen en sokken heb ik genoten !
Een heerlijke wedstrijd heb ik gezien, met strijd passie en ook regelmatig goed voetbal. Iedereen zat er boven op , was fel en alert. De afspraken werden nagekomen en er werd regelmatig prima positie spel gespeeld.
De eerste wedstrijd hadden we gewonnen van Hollandia maar zij doen het in deze competitie erg geod met recent nog een een 2-0 overwinning op Fortuna W. We wisten dat we aan de bak konden.
In de eerste 15 minuten een beter DEM dat regelmatig gevaarlijk werd voor  de goal, maar helaas met heb maken van goals hebben we dit jaar nogal eens moeite. Na een kwartier werd Hollandia beter en kregen ze ook een paar kansjes, valk voor rust kwamen we zelfs goed weg met een bal die er via binnenkant paal uit rolde.
Na de rust een zelfde wedstrijd beeld , een gelijk opgaande wedstrijd met in het begin weer een goede kans voor DEM . Daarna ook een paar goede aanvallen van Hollandia , maar onze verdediging stond goed. Met een bal op de paal uit een vrije trap en een kopbal die van de lijn werd gehaald hadden we pech.
En ja dan die laatste minuut , die laatste corner die boven op het hoofd valt van een Hollandia speler en over Daan in het net verdwijnt. Zuur, dit hadden jullie niet verdiend.
Maar ik houd hier toch een goed gevoel aan over. Prima gespeeld mannen. Dit belooft nog wat voor de volgende wedstrijden.