2 - 5

DEM JO13-3

D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 51

2 maart 2013 11:30

Vandaag wedstrijd nummer drie. Dit keer tegen Kolping Boys. We hadden wat recht te zetten na de laatste wedstrijden. Ruim tien minuten te laat, op een soort miniatuur veld ( wat was dit veld smal ) en met een wat aparte scheidsrechter begonnen we goed aan de wedstrijd. We openden al snel de score na een goede aanval. Ook daarna bleven we beter er werd daarbij vaak goed gecombineerd en we waren vaak de winnaars in de duels ! De 2-0 liet niet lang op zich wachten , dit keer wel geholpen door een fout van hun keeper. De 3-0 was ook weer een mooie aanval.  Kolping boys werd maar zelden echt gevaarlijk. De 3-1 viel dan ook uit een vrije trap , die om wat onduidelijke redenen gegeven was. Er was nog even twijfel of de bal er in zat, maar dit had de scheids goed gezien . Jammer  even een tegenslag. Maar we lieten ons niet uit het veld slaan en bleven strijd leveren en goed door voetballen.
In de tweede helft een zelfde spelbeeld. Een beter voetballend DEM. En het was dan ook logisch dat de 4-1 viel . een mooie goal. Daarna weer even een momentje van onbegrip bij veel DEMMERs , toen de scheidsrechter de bal op de stip legde. Niemand weet waarom maar zoals het hoort werd er door onze jongens nauwelijks geprotesteerd. Alhoewel Daan er nog goed bij zat helaas toch de 4-2.
Maar niet veel later maakten we aan al twijfel een einde 5-2!!! Een goede goal door onze centrale verdediger.
Jongens Klasse. Stukken beter dan de laatste twee wedstrijden. Echter ook nog steeds een flink aantal zaken die beter kunnen. Dus  goed blijven trainen !