Scheidsrechter

L.v.Rooijen

Accommodatie

Onbekend

Vandaag tegen OSV. Dit keer minder koud en droog , maar wel veel wind en een zandveld wat lastig te bespelen was. Maar DEM begon goed aan de partij, de eerste 10 minuten waren voor DEM met een paar goede kansen al vroeg in de wedstrijd. Helaas lukte het niet deze te verzilveren. OSV bleek een stevige tegenstander die soms naar mijn mening iets te fel was, waardoor er regelmatig wat al te stevige tackles waren te "bewonderen". Maar DEM speelde goed en scoorde na een mooie steekbal vanaf het middenveld die feilloos werd ingeschoten de 1-0.
Daarna een wat meer gelijk opgaande strijd. Alleen natuurlijk erg jammer dat we juist in die fase twee goals weg gevenen OSV op een 2-1 voorsprong komt. We waren toch echt de betere partij en nu met achterstand de rust in.
In de rust bleken er een paar blessures te bestaan en moesten we met 10 man beginnen aan de tweede helft. Na 5 minuten konden we gelukkig wat mensen lenen , bedankt Can  en Daan !.
De tweede helft was DEM nog duidelijker de betere ploeg. Alhoewel OSV af en toe gevaarlijk bleef op de counter . Vele kansen , corners en aanvalllen volgende alvorens we 5 minuten voor tijd de dik verdiende 2-2 maakten.
Gelukkig een punt, al met al wel een stijgende lijn zichtbaar , want ook vandaag werd er meer dan redelijk gevoetbald. We hoeven in deze poule voor niemand onder te doen. Laten we dat dus maar laten zien in de terug ronde !!!!