2 februari 2013 11:30

F.Schram

Ja het viel niet mee de afgelopen drie weken. geen een keer normaal kunnen trainen , behoudens natuurlijk een paar keren de zaal in en wat looptrainingen.
Misschien dat het daar aan lag.
Want nadat we drie weken geleden nog een keurige 2-2 uit bij Fortuna uit het vuur wisten te slepen zat het er vandaag totaal niet in.
Vooraf was er nog aangegeven dat we fel moesten beginnen en de strijd aan moesten gaan ook de opbouw en het verdedigen bij corners en vrije trappen werd nog eens doorgsproken.
Helaas zelfs de warming -up kwam al moeilijk op gang. Vanaf het begin was Fortuna feller en beter, we kwamen overal te laat of waren niet overtuigend genoeg in de duels.Zonder dat Fortuna voetballend heel veel kansen creeerde gaven wij twee doelpunten min of meer weg 0-2.
Daarna 10 minuten voor de rust een feller en iets beter DEM. De bedoeling was hierop door te gaan in de twedde helft. Echter met de wind tegen kwam hier weinig van terecht en werd het al snel 0-3.
Uiteindelijk werd het 0-5.
Jongens vandaag was het niet best. Op zich zag ik wel dat jullie zeker de tweede helft wilden werken en jullie best deden maar het zat er helaas niet in vandaag.
Ok, kan gebeuren we zijn nog in een leerproces en ik kan me van mezlef ook wel wedstrijden herinneneren dat het totaal niet lukte , hoe graag ik ook wilde.
Dus koppen omhoog, volgende week reiger boys uit , daarom deze week weer eens lekker trainen op gras en dan volgende week er voor de volle 100% tegen aan.